112

Politiet efterlyser vigtigt vidne i krænkelsessag på Burger King restaurant

Politiet efterlyser dette vidne, som her er fotograferet af overvågningskamera i Burger King i Roskilde.

En vigtigt vidne søges i en sag om en 14-årig pige, der blev krænket på et toilet på Burger King i Roskilde i november. Det er ikke lykkedes politiet at få identificeret et kvindeligt vidne, som var til stede ved toiletterne på gerningstidspunktet. Retten har nu givet tilladelse til, at politiet må offentliggøre et foto af vidnet, da hun kan have vigtige oplysninger i sagen.

Moderen til en 14-årige pige anmeldte torsdag d. 10. november 2022, at hendes datter var blevet krænket af en ung mand, som datteren kendte, på et toilet på Burger King på Køgevej i Roskilde tidligere på dagen omkring kl. 11.45.

Ifølge politiets oplysninger reagererede en kvinde i 35-40 års alderen på det, hun kunne høre foregik på toilettet. Hun henvendte sig til restaurantens personale, som hjalp den 14-årige pige ud fra toilettet.

Politiet har siden anmeldelsen efterforsket sagen, men det har ikke været muligt at identificere kvinden. Trods offentlig efterlysning af kvinden i pressen og på Facebook, har vidnet ikke henvendt sig, og derfor har politiet nu fået rettens tilladelse til at efterlyse kvinden offentligt med foto fra restaurantens overvågningsvideo.

Kvinden er et centralt vidne i sagen, og det vigtigt for efterforskningen at få hende identificeret, så hun kan afgive forklaring i sagen. Restauranten ligger ud til motorvejen, så kvinden kan komme fra hvilken som helst del af landet og blot være holdt ind for at låne toilettet.

Politiet opfordrer det kvindelige vidne eller personer, som kan give oplysninger om hende, til at ringe til Midt- og Vestsjællands Politi direkte på tlf. 4635 1448 eller på tlf. 114.

Kommentarer