Hørsholm

Mød den nye områdebetjent i gågaden i Hørsholm

Foto: Lars Andersen

Bo Trygt kommer til gågaden i Hørsholm på fredag d. 25. februar fra kl. 16-18.

På fredag d. 25 februar kl. 16-18 kommer den mobile politistation forbi gågaden på apotekertorvet. Kom forbi og tag en snak med vores nye områdebetjent, en sikringsekspert fra Bo Trygt og Hørsholm Kommunes egen indbrudsforebyggelseskonsulent. Du kan også være med i lodtrækning om 10 solcelle sensor lamper. På dagen kan du få råd og vejledning om hvordan, man bedst sikrer ens bolig mod ubudne gæster og indbrud. 

Hørsholm Kommune går forrest

Hørsholm Kommune indgik i december 2020 et partnerskab med Bo Trygt og Nordsjællands Politi, som har til formål at få nedbragt antallet af indbrud, skabe bedre naboskab og mere tryghed. Et indbrud er en ubehagelig oplevelse, som påvirker trygheden. Men der er meget, man kan gøre for at forebygge indbrud, og det gør rigtig mange danskere allerede. Hørsholm Kommune er én af de første kommuner i landet, der i samarbejde med Nordsjællands Politi og Bo trygt arbejder for at reducere antallet af indbrud i private hjem.

Vi kommer ud til dig

Hørsholm Kommune arrangerer derfor forskellige initiativer såsom tryghedsvandringer, borgermøder og den mobile politistation. I løbet af 2022 vil vi komme ud til forskellige boligområder med den mobile politistation, som vi giver jer besked omkring via e-boks. Tirsdag d. 22 februar kommer den mobile politistation forbi Folehavekvarteret.

Kommentarer