Hørsholm

Frivillig Fredag: På-vej-hjem kaffe på Apotekertorvet

Sidste fredag i september er nu på tiende år den dag, hvor spotlightet sættes på frivilligheden.

Ta’ en kop kaffe og hør mere om hvordan du kan være frivillig i Hørsholm.

Hørsholm har – heldigvis – mange frivillige, hvad enten det gælder i sportsforeninger, i Røde Kors, i Ældresagen eller lignende. Men der er altid brug for flere frivillige, og Frivilligcentret i Hørsholm er der for alle med gode ideer og ledige hænder. 

Apotekertorvet den 24. september kl 15

Fredag den 24. september kl. 15-17 vil Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm på Apotekertorvet for enden af Hovedgaden servere kaffe, te og kakao samt uddele balloner til børnene. Derudover fortæller repræsentanter fra centret, hvad centret laver, og hvordan de hjælper frivillige med at finde et sted, hvor der er brug for dem. Måske til en enkelt begivenhed, måske til noget mere tilbagevendende.

Mulighederne er mange

Der er store muligheder for at give en hånd med i rigtigt mange sammenhænge.

Nogle har måske fundet sammen om en aktivitet, som man gerne vil søge midler til. Hvor og hvordan gør man det? Skal man så starte en forening? Hvordan gør man det? Frivilligcentret hjælper gerne ildsjæle i gang og hjælper med at styre friske kræfter hen, hvor der er brug for dem.

Frivilligcentrets leder, Tina Holkmann Gerling, håber at kunne ”indfange” mange med en kop på-vej-hjem kaffe og en forklaring om, hvilke muligheder der er på frivilligområdet for dem, der har tid og kræfter at give væk af, og hun er klar i mælet:

”Vi vil ind på Hørsholmborgerens lystavle. Har borgeren brug for hjælp til at igangsætte noget, så kontakt os. Har borgeren et ønske om at blive frivillig, så kontakt os også. Vi er der for Hørsholms frivillige. Kom på fredag, få en kop kaffe, lær os at kende og få en ide om, hvad I kan bruge os til.”

Kommentarer